A hitel miatt nem bukhat a földlicit

A gazdálkodók még az állami földterületekre kiírt árverés megkezdése előtt meggyőződhetnek hitelképességükről, ennek érdekében az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. (MFB) megbízásából a Budapest Bank Zrt. 2015. november 5-én megkezdi a hitelígérvények kiadását - közölte az MFB szerdán.
MTI, 2015. november 4. szerda, 18:38
Fotó: Napi.hu

Az MFB 150 milliárd forintos MFB-NHP Földhitel Hitelprogramjában nyújt kedvező kamatozással forrásokat a földműves őstermelők és egyéni vállalkozók részére az értékesítésre kijelölt állami földek megvásárlásához. Az MFB a hitelterméket a Budapest Bank mint közvetítő partnerbank fiókhálózatán keresztül forgalmazza.

A tájékoztatás szerint az igénylőnek a feltételeknek való megfelelésről ügyfélnyilatkozatot kell benyújtania a Budapest Bank fiókok egyikében.

A hitelígérvény nem kötelező, ugyanakkor az MFB felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy aki a licitálás előtt meg akar győződni hitelképességéről, az még az árverés időpontja előtt keresse fel a Budapest Bank fiókok egyikét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2015.11.04 21:08

no a sok riszzrossz kisgazda most nekiáll eladósodni...lehet majd a bankot menteni pár év múlva
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html