A kormány pénzt adott Bajnaiéknak - találja ki, mennyit!

A kormány döntött az Együtt-PM pártalapítványának járó pénz kifizetéséről.
Napi.hu, 2014. augusztus 15. péntek, 09:42
Fotó: Napi.hu

A kormány csütörtökre datált határozatában engedélyezte, hogy a költségvetésből az Együtt-PM pártalapítványa megkapja a választási eredmények után járó 20,6 millió forintos támogatását - olvasható a Magyar közlönyben megjelent kormányhatározatban. A pénz egyszeri kifizetés és az Országgyűlés költségvetésben elkülönített tartalékból fizetik ki.

A költségvetés idén - és az elmúlt években - 3,8 milliárd forint költségvetési támogatást oszt ki a pártok, illetve a pártalapítványok között. A választások után az eredmények ismeretében az arányokat megváltoztatták, így DK és a Együtt-PM is jogosult lett a a támogatásra. Az Együtt pártalapítványát azonban csak mostanra jegyezték be - így csak most utalták át a 20,6 millió forintot.

Idén - a választási években először - a rendes évi 3,8 milliárdos apanázs mellet a parlamenti pártok 6 milliárdot kaptak a kampányköltségeikre, így 2014-ben a költségvetésből összesen 9,8 milliárd forint került a pártokhoz.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

VoIe, 2014.08.15 19:50

"Idén - a választási években először - a rendes évi 3,8 milliárdos apanázs mellet a parlamenti pártok 6 milliárdot kaptak a kampányköltségeikre, így 2014-ben a költségvetésből összesen 9,8 milliárd forint került a pártokhoz."

Ahelyett, hogy 0 -ra csokkentettek volna ezt a baromsagot. Ezt legalizalt lopasnak hivjak jobb helyeken. Folyamatosan lopnak, haveri cegeken keresztul talicskazzak ki a penzt az allamkasszabol, de meg kell ez a kis plusz is. Pofatlan tolvaj banda.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

paramparam, 2014.08.15 13:00

A kormány adta? De jó, a saját zsebéből? Én balga azt hittem, törvény biztosítja a kifizetést a költségvetésből, az erre a célra elkülönített összegből bizonyos feltételek teljesülése esetén.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html