A nagycsaládok is megszenvedik a gázáremelést

Jobb az előzőnél az új gázár-támogatási rendszer, de így is jelentős gázáremelés vár a nagycsaládokra - hangsúlyozta az InfoRádiónak Szabó Endre, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke.
Kolozsi Pál, 2006. november 20. hétfő, 09:06
Fotó:

Szabó szerint az új, rászorultsági alapon működő rendszer csupán azt jelenti, hogy a nagycsaládosok egy részénél kisebb mértékű lesz az emelés, mint másoknál. Az új rendszerben az a háztartás lesz támogatásra jogosult, ahol az egy fogyasztási egységre jutó jövedelem nem haladja a 93 905 forintot. Szabó rámutatott, hogy a nagycsaládosok egy részének még ez a támogatás is kevés.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mártus, 2006.11.20 09:33

Én úgy emlékszem a szocik azért kívánták módosítani a gázkompenzációs rendszert, mert jogtalannak tartották, hogy azok is megkapják, akik adott esetben az úszómedencéjüket fűtik támogatott gázzal. Na kérem, ezeknek továbbra sem fog gondot okozni a gázszámlák kifizetése, azonban egy 30-35 évi munkaviszonnyal rendelkező házaspár családjában nagy valószínűséggel meghaladja az 1 főre jutó jövedelem a kritikus felső határt, így ők ugyanannyit fizetnek, mint a kormány milliárdosai. Gratulálok!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html