BUX

A PSZÁF-é az év honlapja

Az Év Honlapja 2010 versenyen kormányzati kategóriában a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) weboldala nyert.

NAPI, 2010. december 7. kedd, 12:49

Az Év Honlapja 2010 versenyen kormányzat kategóriában a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) honlapja nyerte el a díjat, valamint a jogot, hogy ezt a honlapon tetszőleges módon megjelentesse. A PSZÁF weboldala a díj indoklása szerint a szervezetek és az emberek széleskörű pénzügyi tájékoztatását kiválóan szolgáló honlap, és szimbiózisban él a hozzá tartozó szakminisztériumokkal.

A PSZÁF és a honlap szerkesztősége köszönetet mond mindazon észrevételekért, javaslatokért, vagy akár kritikákért, melyeket olvasóink fogalmaztak meg, így is hozzájárulva a honlap fejlesztéséhez és az elért sikerhez.

A PSZÁF honlapjának szerkesztősége weboldalunk folyamatos fejlesztésével, a közzétett tartalmak naprakészségének állandó felülvizsgálatával továbbra is felhasználóink - partnereink, a pénzügyi fogyasztók és az általunk felügyelt intézmények - kényelméért és az információkhoz való egyszerű és gyors hozzájutásának biztosításáért dolgozik.