Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A képalkotó diagnosztikai (MR- és CT) vizsgálatok modern eszközhátterét, a berendezések biztonságos és szakszerű üzemeltetését, valamint a leletek elkészítését az Affidea Magyarország biztosítja.  A vizsgálatokat a belvárosiak rövid ügyintézési idővel és díjmentesen érhetik el, a CT vizsgálatokat a Belváros-Lipótváros Egészségügyi Szolgálat (BLESZ) Hercegprímás utcai rendelőintézetében az MR-vizsgálatokat pedig a Szabadság téren, az Affidea Bank Center Egészségközpontban.

A BLESZ-ben üzemelő CT-berendezés a Siemens Healthineers gépcsalád egyik legújabb fejlesztése. Rendkívül alacsony sugárterheléssel működik, ezért különösen alkalmas olyan betegek ellátására, akiknél fontos a dózist lehető legalacsonyabb értéken tartani, például tüdő-, vastagbél- és onkológiai szűrések esetén.

Az MR mágneses rezonancián alapuló képalkotó diagnosztikai eljárás, amelynek jelenlegi ismeretek szerint nincs káros mellékhatása. Megbízható, kontrasztos felbontású képet készít a különböző lágyrészekről, így segíti a helyes diagnózis felállítását és terápia meghatározását. Többdimenziós képalkotásra is lehetőséget ad, alkalmazása különösen gyakori az idegrendszeri, mozgásszervi, emlő, hasi és kismedencei szervek elváltozásainak kimutatására, illetve rendszeres szűrésére. Az MR-berendezés a teljes test szűrővizsgálatára is kiválóan alkalmas. Az MR- és a CT-vizsgálat egyaránt teljesen fájdalommentes.

Az önkormányzat az V. kerületben állandó lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen ott élő, 14. életévüket betöltött lakosok vizsgálati költségeit vállalja át évente egy alkalommal - szakorvosi beutaló alapján.