Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az egyszeri támogatást a 2012. június 1-jétől előírt új, szakmai tárgyi minimumfeltételek biztosítása, az egészségügyi szolgáltatás céljára szolgáló ingatlan felújítása, az egészségügyi szolgáltatás nyújtásával összefüggő fejlesztés, valamint a betegek komfortérzetének javítását szolgáló fejlesztés elvégzése érdekében igényelhetik.

A kérelmek elbírálásáról az egészségügyért felelős miniszter az államháztartásért felelős miniszter egyetértésével 2012. október 30-áig dönt. A kedvezményezett szolgáltatókkal az OEP 2012. november 16-áig támogatási szerződést köt. A támogatást az OEP a szerződés alapján legkorábban november második felében utalványozza.

A közlemény szerint az egészségügyért felelős miniszter a döntés meghozatala során a szakmai minimumfeltételek teljesítését és az ingatlanok felújítását szolgáló kérelmeket előnyben részesíti. A támogatásra rendelkezésre álló összegen felüli kérelmeket elutasítják.

A támogatást az egészségügyi szolgáltató 2013. június 30-áig használhatja fel, és annak a 259/2012. (IX. 14.) Korm. rendelet szerinti felhasználásáról 2013. szeptember 1-jéig az egészségügyi szolgáltató fenntartója útján számol el az egészségügyért felelős miniszter és az OEP felé.