Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az államtitkár közölte, hogy a KarrierM állásportál felületét díjmentesen használhatják a cégek és leendő munkavállalóik. A weboldal a belföldi vállalkozások és intézmények számára professzionális keretek között teszi lehetővé az üres álláshelyek meghirdetését, az alkalmas jelöltek előszűrését és megszólítását.

A teljes munkaerő-közvetítési folyamat szakmai támogatását szolgáló portálon már az induláskor több mint kétszáz állásajánlatot érhetnek el a munkát keresők, pályaváltást tervezők.

A KarrierM portál személyes tanácsadással és call center támogatással áll ügyfelei rendelkezésére. Legfőbb erőssége, hogy a munkaadó által megjelölt elvárások, az állás betöltéséhez szükséges kompetenciák alapján automatikus előszűrést végez, ezzel nagyban megkönnyítve az álláskeresők dolgát is.

Az állásportál munkatársai minden esetben ellenőrzik a feltöltött álláskeresői, munkaadói profilokat és az állásajánlatokat, ami garanciát jelent arra, hogy csak valós hirdetések, létező cégek és személyek szerepeljenek az oldalon. A megvalósítás során az alapvető jellemzőkön (például iskolai végzettség, keresett munkakör) túl a szakmai és kulcskompetenciákat is hangsúlyosan vették figyelembe, így a felület szélesebb körben segítheti az álláskeresők és munkaadók egymásra találását.

A Ginop-5.3.6-17-2017-00001 "Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás" kiemelt projektben, annak első elemeként létrehozott KarrierM szolgáltatásait android és iOS alkalmazásokon keresztül is elérhetik a felhasználók. A projektet az OFA Nonprofit Kft. működteti - olvasható az ITM közleményében.