Állást keres? Mutatunk egy lehetőséget!

Mérnök, informatikus a leginkább keresett munkaerő, az ajánlatok 40 százaléka Budapestre szól - péntekig tart a Monster.hu Virtuális Állásexpója, melynek a Workania is partnere.
Napi.hu, 2014. május 21. szerda, 14:41
Fotó: Napi.hu

A Virtuális Állásexpó különlegessége, hogy az álláskeresők és váltásra kész munkavállalók amellett, hogy állásokra pályázhatnak, akár chaten is rákérdezhetnek a kiállító világcégek képviselőitől és online tanácsokat is kapnak karrierépítésükhöz.

Az állásexpón a legtöbb ajánlat ezúttal mérnököknek, informatikusoknak, pénzügyeseknek, nyelveket beszélő ügyfélszolgálatosoknak, kereskedelmi területen dolgozóknak szól.

A www.allasexpo.hu oldalon többek közt olyan ismert vállalatok várják az érdeklődőket, mint a Citibank, a General Electric, a Lidl, a DM, vagy éppen a Magyar Telekom.

Magyarországon 2011 óta évente kétszer rendeznek virtuális állásexpókat, amelyeken eddig rendezvényenként 100-125 ezer álláskereső vett részt, ezzel ez a leglátogatottabb ilyen profilú esemény Magyarországon. Négy nap alatt, 800 álláslehetőséget találnak a rendezvény honlapján az érdeklődők.

A legutóbbi rendezvényhez képest nőtt a vidéki álláshirdetések aránya (60 százalék), míg Budapestre 40 százalék szól. A fővárost Debrecen követi, ahová a hirdetések 12 százaléka szól, míg minden tizedik állásajánlat pécsi lehetőséget kínál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

meszi9, 2014.05.21 22:14

Közben két diplomás, köztük műszaki mérnök, több nyelv vizsgával 4-ik éve nem tud munkát szerezni Magyarországon, csak azért mert már 50 éves.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.05.21 21:55

..na most ezeket a jó ,piaci állásokat hogyan töltse be egy 6-8 elemis ember ...,na ,libsik ???
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html