Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Virtuális Állásexpó különlegessége, hogy az álláskeresők és váltásra kész munkavállalók amellett, hogy állásokra pályázhatnak, akár chaten is rákérdezhetnek a kiállító világcégek képviselőitől és online tanácsokat is kapnak karrierépítésükhöz.

Az állásexpón a legtöbb ajánlat ezúttal mérnököknek, informatikusoknak, pénzügyeseknek, nyelveket beszélő ügyfélszolgálatosoknak, kereskedelmi területen dolgozóknak szól.

A www.allasexpo.hu oldalon többek közt olyan ismert vállalatok várják az érdeklődőket, mint a Citibank, a General Electric, a Lidl, a DM, vagy éppen a Magyar Telekom.

Magyarországon 2011 óta évente kétszer rendeznek virtuális állásexpókat, amelyeken eddig rendezvényenként 100-125 ezer álláskereső vett részt, ezzel ez a leglátogatottabb ilyen profilú esemény Magyarországon. Négy nap alatt, 800 álláslehetőséget találnak a rendezvény honlapján az érdeklődők.

A legutóbbi rendezvényhez képest nőtt a vidéki álláshirdetések aránya (60 százalék), míg Budapestre 40 százalék szól. A fővárost Debrecen követi, ahová a hirdetések 12 százaléka szól, míg minden tizedik állásajánlat pécsi lehetőséget kínál.