Allianz új csatorna és benzinkedvezmény

Átlagosan 5 százalékos díjcsökkenés, egyetlen tarifa a régi és az új ügyfelek számára, kiterjesztett hűségkedvezmény valamint a kötelező és a casco biztosítást együttkötő ügyfelek számára – a 10 százalékos kedvezményen túl - literenként a kutaknál 2-8 forintos (havi maximum 33 ezer forintos) kedvezményt nyújtó, az Allianz Bank által kibocsátott Autós Kártya névre hallgató Visa bankkártya – ezekkel készül a piacvezető, 1,8 millió szerződött ügyféllel rendelkező Allianz Hungária Biztosító az idei kötelező biztosítási kampányra – jelentette be Salamon Károly elnök-vezérigazgató.
Nagy László Nándor, 2007. október 30. kedd, 12:34
Fotó:

Kálozdi Tamás, a társaság értékesítési igazgatója elmondta, az új kártya révén nagyjából 50 százalékkal csökkenthetőek a biztosítási terhek. A társaság és az Allianz New Europe, a biztosítócsoport új értékesítési platformja (lényegében a cég vezérügynöke) Cseh- és Lengyelország után elindítja az AllianzDirect szolgáltatást is. Ez a korábbi, standard 10 százalékos online-díjkedvezményt további 15 százalékkal "dobja meg". Az új direkt értékesítési csatornán a jövő év elejétől casco, lakás- és utasbiztosítás is köthető lesz. A "sima" kedvezmények mértéke a társaságnál maximum 40 százalék lehet - ebbe sem az Allianz Direct, sem a bónusz-malusz kedvezmény mértéke nem érthető bele.

Az Allianz a tavalyi 25 százalék után immár csak 10 százalékos többletdíjjal "bünteti" azt az ügyfelet, aki januártól lecseréli az autóját. Kálózdi Tamás szerint az autóvásárláskor sokkal erősebb a szolgáltatás minősége iránti igény, ráadásul ilyenkor rendszerint az ügyfél együtt köt kgfb és casco-szerződést is, ami eliminálja a díjemelést.

HOZZÁSZÓLÁSOK