A legtöbb helyen csak a vezetők kaptak, míg volt olyan kerület, ahol csak a közalkalmazottakat jutalmazták.

Újbudán 25 millió forinttal jutalmazták magukat a fejesek, ezenkívül a dolgozók nagy többsége is kapott jutalmat. Hoffmann Tamás polgármesternek összesen 3,5 millió forintot szavazott meg a képviselő-testület - igaz, ő a jutalomról lemondott, és a pénzt egy helyi templomnak, illetve két óvodának ajánlotta fel.

A három alpolgármesternek, köztük Kupper András fideszes parlamenti képviselőnek is 2,6 millió forint pluszpénz jutott. Ez azt jelenti, hogy a XI. kerületben maximálisan kihasználták a jogszabályi lehetőségeket, hathavi illetményüknél ugyanis nem kaphatnak többet az önkormányzati vezetők. A helyi cégvezetőket viszont ennél is jobban honorálták, volt, aki 6,5 milliós prémiumot kapott.

Budafokon Szabolcs Attila polgármestert 1,9 millióval, két helyettesét pedig 1,6 millió forinttal jutalmazták az általános tartalék terhére. "Az elmúlt egy évben végzett eredményes munkájuk miatt javasoljuk a polgármester és az alpolgármesterek jutalmazását" - állt a javaslatban, amelyet a képviselők el is fogadtak..

Pesterzsébeten is jutalmaztak kormánypárti honatyát, Vas Imre alpolgármester személyében. Összesen 3,5 millió forint jutott polgármesternek, két helyettesének, illetve a két jegyzőnek.

Csepelen egy önkormányzati cég vezetője örülhetett a legjobban: 5,8 millió forint célprémiumban részesült. A XVI. kerületben csak az intézményvezetőket díjazták, egy-két havi bérüknek megfelelő jutalommal.