Autókat vett a Köztársasági Elnöki Hivatal - ki nem találná, kitől

Egyedüli ajánlattevőként a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. szállíthat négy felső-közép kategóriás autót a Köztársasági Elnöki Hivatal részére, a becsült 40 millió forint helyett 35,8 millió forintért - jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben.
Németh Géza, 2017. november 2. csütörtök, 12:20
Fotó: Napi.hu

Szintén a Közbeszerzési Értesítőben tette közzé a Médiaszolgáltatás - támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a komplex hatékonyságvizsgálata II. ütemének az eredményét. Ezt a Teqtos Kft. és a Varius Consulting Kft. nyerte 67,4 millió forinttal.

A nyertesek feladata a vezetői riporting rendszer kidolgozása, a flottakezelés további átalakítása és a megvalósítás operatív tervezése és támogatása, továbbá a bevezetett taxi kiváltó alternatívák eredményének követése és további megtakarítási elemek bevezetése.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat - uniós forrásból finanszírozva - írt ki nyílt közbeszerzést "Kapacitásfejlesztés a korrupciós esetek nagyobb arányú felderítése, illetve megelőzése érdekében" címmel. A feladat része a LAN hálózat bővítése és integrálása is. Ezt a Kirefta Kft. és a T-TECH 2000 Kft. nyerte 87,7 millió forinttal. Indult még a tenderen az ERANDO Kft., az S-Group Közép-európai Zrt., a T-TECH 2000 Kft., a B Consulting Kft., az MPS Stúdió Kft., a Kirefta Kft. és a Getronics Magyarország Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK