Jövő héten lezárások, terelések várhatók Budapesten

A július 29. és augusztus 7. között Magyarországon megrendezendő Maccabi Európa Játékok biztonságáért a Terrorelhárítási Központ (TEK) felel - közölte a TEK az MTI-vel.
Domokos Erika, 2019. július 26. péntek, 19:47
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A TEK felhívta a közlekedők figyelmét, hogy a rendezvény ideje alatt lezárások, forgalomkorlátozások és terelések várhatóak. Az intézkedéseket a hatóságok csak a feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, ezzel segítve a közlekedőket - írta közleményében a TEK.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz július 28. és augusztus 7. között Budapest I., II., V., VII., VIII., IX., XI., XIII. és XIV. kerületében - a korlátozásokkal kapcsolatos részletek a rendőrség honlapján tekinthetők meg.

A budapesti központú Maccabi Európa Játékok minden idők legnagyobb magyarországi multisport rendezvénye lesz. A játékokra érkező versenyzők és a további csapattagok 27 ezer vendégéjszakát töltenek Magyarországon. A kormány ötmilliárd forint költségvetési támogatást biztosított a játékok előkészítésére és lebonyolítására - írta az állami hírügynökség.

HOZZÁSZÓLÁSOK