Autósok, figyelem! Durva szeptember jön Budapesten

Az iskolaidőszakban is folyatódnak az útfelújítási munkálatok a fővárosban. Többek között további korlátozások várhatók a Budaörsi úton. A munkálatok november közepéig tartanak majd.
Inforádió, 2015. augusztus 25. kedd, 07:48
Fotó: Napi.hu

Az M1/M7-es autópálya bevezető szakaszán hétfőtől november közepéig újabb korlátozásra kell számítani a BAH-csomópont és a Pannonhalmi út közötti felújítási munkák miatt egy két kilométeres szakaszon. A Budapesti Közlekedési Központ divízióvezetője, Nyúl Zoltán elmondta: az újabb korlátozások és munkálatok érintik az iskolakezdési időszakot is.

"Ez gyakorlatilag egy teljes útburkolatcserével, a szegélyek igazításával, a zöld területek rendezésével járó munka lesz, amelyet több szakaszban bonyolítunk. Lesznek éjszakai, hétvégi munkaszervezési elemek is. Ez mindenképpen befolyásolja az arra közlekedők mindennapjait. Mivel ez eltart novemberig, az iskolai időszakban is lesznek korlátozások" - közölte a divízióvezető.

Felújítási munkák folynak még a Margit hídnál is a budai fonódó villamos építése miatt. Nyúl Zoltán szerint itt is megmaradnak a korlátozások még a következő egy hónapban.

"Korlátozásokra kell számítani a Frankel Leó utcai vágány bekötésénél is. Ennek a szakasznak a munkálatai is belenyúlnak az iskolai időszakba: nagyjából szeptember 20-a környékén fog zárulni, ezután könnyebb lesz a közlekedés. A budai fonód villamos építése a Bem rakparti ágon továbbra is folytatódik - ismertette.

A Széll Kálmán térnél sem lesz könnyebb közlekedni szeptembertől. A korlátozások továbbra is fennmaradnak - mondta Nyúl Zoltán. A divízióvezető hozzátette azt is, hogy a Szépvölgyi úton és a Bécsi úton is vannak korlátozások. A munkák szeptember végéig tartanak.

HOZZÁSZÓLÁSOK