Autósok figyelem! - Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten

Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz filmforgatás miatt szombat-vasárnap Budapesten a II. és III. kerületben, valamint demonstráció miatt vasárnap az az I. és V. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken.
Szabó Zsuzsanna, 2017. április 7. péntek, 21:00
Fotó: Napi.hu

Mint írták, filmforgatás miatt lezárják a budai alsó rakpartot szombaton 6-tól 19 óráig a Görzenál és a Margit híd között, valamint vasárnap 6-tól 19 óráig a Margit híd északi és déli lehajtója között.

A tájékoztatás szerint demonstráció miatt lezárják vasárnap 16 óra 30 perctől 17 óra 30 percig a Clark Ádám teret, ezután szakaszosan és időszakosan lezárják 17-től 18 óráig a Lánchíd, Széchényi tér, József Attila utca, Nádor utca útvonalat.

Ezzel összefüggésben tilos lesz megállni vasárnap 7-től 22 óráig a budai Várban az Oroszlános udvarban, ugyanebben az időszakban az Akadémia utca páratlan oldalán a Zoltán utca és a Garibaldi utca között, a Szabadság téren a TV székház mögötti szervízúton a Zoltán utca és a Széchenyi utca között, a Szalay utca mindkét oldalán a Vajkay utca és a Kossuth tér között, a Pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között, valamint az Olimpiai park Duna felőli oldalán a Markó utca és a Balaton utca között, az MTA parkoló területén.

HOZZÁSZÓLÁSOK