Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a Ring pihenőhely térségében, a 17-es kilométerszelvény környékén hétfőn 9 és 13 óra között tengelysúlymérő rendszerhez kapcsolódó ellenőrző méréseket végeznek. A munkálatok idején az autópálya forgalmát a leállósávra terelik, ezzel együtt ideiglenesen óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozás lesz érvényben.

Szintén hétfőn, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a Szentmihályi úti csomópont térségében, a 10-es és 13-as kilométerszelvények között burkolati jeleket festenek. A munkálatokat este 20 és 24 óra között végzik, ekkor az autópálya forgalma váltakozva egy-egy forgalmi sávra szűkül, továbbá itt is óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.

Az ideiglenes korlátozok mellett Mogyoród térségében továbbra is zajlanak az új csomópont építési munkái, illetve Gödöllő térségében az új zajárnyékoló fal kivitelezése, ezen munkák ideje alatt az eddig megszokott korlátozások lesznek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be. A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

A fotó illusztráció, forrása: Shutterstock