Autósok, figyelem! Trükkös tolvajokat fogtak!

A terézvárosi nyomozók vádemelési javaslattal zárták le annak a házaspárnak az ügyét, akik laptopokat, műszaki cikkeket és készpénzt loptak az utcán parkoló autókból – írja a police.hu.
Dzindzisz Sztefan, 2017. október 21. szombat, 13:09
Fotó: Napi.hu

Cs. Dániel és Cs.-né B. Katalin 37 éves budapesti lakosok 2016. novembere és 2017. áprilisa között Budapest VI. kerületében az Andrássy úton parkoló autók bezárását több esetben egy elektronikus "blokkoló" eszköz segítségével akadályozták meg.

A házaspár megvárta, hogy az autók tulajdonosai távozzanak az autójuk közeléből, majd a gépjárműveket átkutatva, onnan laptopokat, műszaki cikkeket és készpénzt loptak el - olvasható a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a két vádlottat az elkövetési hely közelében készült térfigyelőkamera felvételei alapján azonosították, és elfogták. (Figyelmeztetést adott ki a rendőrség - minden nyugdíjast érint.)

A házaspár ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a rendőrök a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK