Autósokat ellenőrzött a rendőrség, itt a mérleg

A győri rendőrök Finn módszert alkalmaztak az ittas vezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében. Ki is szűrtek több embert, aki alkoholos befolyásoltsággal vezetett - írják a Police.hu-n.
Szabó Dániel, 2018. szeptember 16. vasárnap, 10:14
Fotó: Napi.hu

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében fokozott közúti ellenőrzést tartott 2018. szeptember 15-én 18 órától szeptember 16-án 6 óráig Győr belterületén. Az ellenőrzés ideje alatt a rendőrök 24 esetben állapítottak meg jogsértést, ezekből 8 esetben indítottak járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást.

Az akcióval a közlekedésben résztvevők jogkövetését akarják elérni, céljuk a baleseti vészhelyzetek csökkentése, a közlekedési fegyelem további szilárdítása és elsősorban az ittas, illetőleg a bódult állapotban lévő járművezetőkkel szembeni fellépés - fogalmaz honlapján a rendőrség.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/y3wIIp8e7PM" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK