Az eredeti építési árnál is többért újították fel a határra állított magasfigyelőt - Van magyarázat

A szerb határra felállított magasfigyelőket külön fel kellett készíteni a télre, ez a 33 milliós építési költséget további 45 millióval fejelte meg - derül ki Pintér Sándor belügyminiszter képviselői kérdésre adott írásbeli válaszából, melyet a hvg.hu szúrt ki.
Szepesi Anita, 2017. július 1. szombat, 20:15
Fotó: Napi.hu

Mennyibe kerültek a szerb határra állított magasfigyelők, és mik a tervek velük - kérdezte a belügyminisztertől a jobbikos Kulcsár Gergely. Pintér Sándor válaszból kiderül, a 157 magasfigyelőt összesen 33,4 millió forintból építették, majd további 45,9 milliót költöttek rá, ez a felújítás, a plusz felszerelés, a biztonságossá tétel és a téli időjárásra való felkészítés költsége - olvasható a portál cikkében.

A továbbfejlesztésre a rendőrség új fajta műszaki kérései miatt volt szükség, javítani rongálás miatt kellett, egyes elemek pótlás is érthető, a téli időjárásra való felkészítés viszont minimum meglepő, miután Magyarországon teljesen hétköznapi, hogy télen hideg van, ezzel a körülménnyel már a magasfigyelők építésekor is elméletben számolni lehetett.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kman, 2017.07.01 20:23

A liberálbolsevista napi.hu nem szeretne határvédelmet. Inkább átjáróországot szeretne a magyarellenes szennylap.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html