Az FBI segít az ukránoknak visszaszerezni a külföldre vitt pénzt

Az Ukrajnából külföldre menekített tőke visszaszerzéséhez nyújt segítséget az Egyesült Államok azzal, hogy Kijevbe küldte a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), az igazságügyi és a pénzügyminisztérium egyes munkatársait, hogy segítsenek a helyi hatóságoknak - írta internetes oldalán a BBC az amerikai külügyminisztériumra közleményére hivatkozva.
Inforádió, MTI, 2014. április 15. kedd, 08:30
Fotó: Reuters

A dokumentum szerint az amerikai szakértők konzultálnak az ukrán kormánnyal a külföldre menekített, eltulajdonított pénzek ügyében folyó vizsgálatról, a bizonyítékok gyűjtése során felmerülő kérdésekről.

Az értesülés szerint az Egyesült Államok és Nagy-Britannia több oldalú találkozót szervez ukrán tisztviselők és a kulcsfontosságú országok pénzügyi központjai képviselőinek részvételével, hogy koordinálják az erőfeszítéseket az ellopott pénzek felkutatásában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2014.04.15 13:22

@jobbajobb: te hülye vagy? Egy rohadt imeprialista csökevényszervezetet kérsz erre? Minek van a TEK? Csak a családi ezüst hazahozatalára?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.04.15 12:56

..akkor nekünk is segítsen az innen elvitt 260 mrd dollárt visszaszerezni !!!!...kap 1 % jutit !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html