Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A volt kormányfő arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a vasárnap gyermeknap, és ennek a választásnak az az egyik legfontosabb tétje, hogy a gyerekeink és az unokáink milyen országban nőnek fel, lehetnek-e majd ők is egyszerre európai és magyar polgárok. Erre csak akkor van lehetőség, ha megújul és megerősödik egy olyan ellenzék, amelyik kormányzóképes alternatívát tud kínálni Orbán Viktor rendszerével szemben. Ennek a folyamatnak az első lépcsője lehet az EP-választás - jelentette ki.

Azok szavazzanak az Együtt-PM listájára, akik azt szeretnék, hogy megújuljon és megerősödjön Orbán Viktor ellenzéke, "legyen Orbán Viktor után egy európai normális Magyarország", és ne a Jobbik vegye át a hatalmat Orbán Viktor "elkerülhetetlenül összeomló rendszerétől" - mondta a politikus.

A választók most dönthetnek arról, hogy akik Európában képviselik őket, azok erősítik-e európai jelenlétünket vagy éppen "onnan eltávolítják, el akarják-e vinni, mint ahogy a Fidesz vagy a Jobbik javasolja" - jelentette ki Bajnai.