Baleset a 2-es úton - 13 embert vittek kórházba

Nyolc súlyos és öt könnyebb sérültet láttak el és szállítottak kórházba a mentők a 2-es főúton szombaton délután történt baleset után - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.
Domokos Erika, 2018. augusztus 11. szombat, 19:52
Fotó: MTI Fotó

Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy a sérültek mindegyike felnőtt, gyermek nincs köztük.

A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre.

A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek - közölte Győrfi Pál.

Szombaton délután a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n arról tájékoztatott, hogy a 2-es főúton a nőtincsi elágazó közelében egy ukrán rendszámú kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult.

Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t este 19 órakor arról tájékoztatta, hogy a helyszínelés még tart, továbbra is teljes útzár van érvényben a 2-es főúton.

A kép forrása: MTI Fotó/Komka Péter.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2018.08.11 23:00

Ez azért van, mert a milliárdokkal támogatott rohadék magyar cégek nem veszik fel a magyar melóst, hanem ukránokat rendelnek ide.
Az ilyen melósbuszos baleset kórházi költségét fizettesse meg az állam a cégekkel.
Szedjen baleseti adót a multiktól az állam. Havi 50 000 huf/fő.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html