Tömegkarambol volt az M3-on - az autópályát teljes szélességében lezárták (frissített)

Áll a forgalom az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, mert Kál térségében több gépkocsi karambolozott - közölte az Útinform szombat délben a honlapján.
Szabó Zsuzsanna, 2019. november 30. szombat, 12:35
Fotó: Napi.hu - Képünk illusztráció

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 102-es kilométerében, Kál térségében 2019. november 30-án 11 óra 10 perc körül több jármű ütközött össze, melynek következtében többen megsérültek - adta hírül a police.hu.

Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t kora délután arról tájékoztatta, hogy a balesetben heten sérültek meg, és összesen nyolc autó karambolozott.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szelességében lezárták, továbbá a forgalmat Nagyfügednél terelik le a 3-as főútra, ahonnan a járművezetők Füzesabonynál hajthatnak vissza az autópályára.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben érintett személygépkocsik egyikébe hárman beszorultak, őket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. Két mentőhelikopter és több mentőautó is a helyszínre érkezett - írja az MTI.

HOZZÁSZÓLÁSOK