Tömegszerencsétlenség történt a 4-es főúton (frissítve)

A 4-es főúton Nyíregyháza térségében történt balesetben tíz ember megsérült - írta a police.hu. Az útzárat feloldották, a forgalom 18 óra 15 perctől ismét zavartalanul halad - közölte később a rendőrség.
Domokos Erika, 2018. december 25. kedd, 17:04
Fotó: Shutterstock - A kép illusztráció.

Három személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főút 279-es kilométerében, Nyíregyháza és Kőlapos között 2018. december 25-én 15 óra 10 perckor. A balesetben tíz személy megsérült - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében a rendőrség honlapján.

A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a baleset helyszínelését.

A főúton elterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek, aki teheti, válasszon alternatív útvonalat. A 403-as elkerülő utat megközelíthetik a 41-es számú főúton Nyíregyháza-Oros-Napkor irányából - javasolja a rendőrség.

Frissítés: a baleset következtében a nyíregyháza felől közlekedő jármű átsodródott az úttest bal oldali sávjába, ahol összeütközött egy másik autóval. Az elsődleges adatok szerint a balesetben tíz személy megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom 2018. december 25-én 18 óra 15 perctől ismét zavartalanul halad - közölte a rendőrség.

Kérjük a járművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a megváltozott időjárási, látási és útviszonyokat figyelembe véve, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

HOZZÁSZÓLÁSOK