Balesetek miatt torlódik a forgalom az M0-s és az M7-es autópályán

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé, a 13-as km-nél kiégett egy autó a forgalom elöl elzárt területen. Az M7-esen a 86-os kilométernél történt baleset, valamint a Kápolnásnyék és Pázmánd közötti összekötőúton, az M7-es csomópontnál történt balesetek miatt áll a forgalom az Útinform honlapja szerint.
Szepesi Anita, 2020. július 19. vasárnap, 17:52
Fotó: Shutterstock

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé, a 13-as km-nél kiégett egy autó a forgalom elöl elzárt területen. A műszaki mentés miatt lezárták a külső sávot, 1-2 km-es a torlódás - írja honlapján az Útinform.

Sokan indultak el a főváros irányába az M7-es autópályán, Balatonvilágos és a martonvásári szakasz között telítettek a sávok. A 86-os km-nél egy baleset lassítja tovább a közlekedést, ahol csak egy szűk sávon haladhatnak a járművek. A baleset mögött 4-5 km-es a torlódás, aki teheti a 71-es főút felől és az M7-esről a Balatonaligai csomópontban térjen át a 7-es főút felé - tanácsolják az autósoknak.

Fejér megyében, a Kápolnásnyék és Pázmánd közötti összekötőúton, az M7-es autópálya csomópontjánál, a 3-as km közelében több gépkocsi ütközött össze. Az utat lezárták, mindkét irányból áll a forgalom.

HOZZÁSZÓLÁSOK