Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 22-én 6 óra 6 perckor az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán - a 36-os kilométerszelvényben - négy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, az érintett útszakaszon a forgalom a külső sávon halad. (Mi lesz a nyugdíjasok jogosítványával? Pont került az ügy végére.)

Az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk. (Képünk illusztráció)

Újabb baleset

Hét óra után pár perccel a rendőrség közölte, hogy Hévízgyörk térségében négy személygépkocsi ütközött össze. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. május 22-én 6 óra 36 perckor az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán - a 42-es kilométerszelvényben - négy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint két személy megsérült.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, az érintett útszakaszon a forgalom a külső sávon halad. Itt is torlódásra kell számítaniuk.

A Pest megyében történt balesetek miatt jelentős torlódás alakult ki a főváros felé vezető oldalon, ezért a rendőrök a Kerekharaszti pihenőhelynél - az 51-es kilométerszelvényénél - teljes szélességében lezárták az autópályát és az arra közlekedőket leterelik a 3-as főútra. A járművezetők Gödöllőnél térhetnek vissza ismét az autópályára.