Balog utóda tudja, miért halnak korán a magyar férfiak

Ha már szóba került az életkor, én mindig arra gondoltam, hogy a férfiak valóban korábban halnak meg, ők élnek a nőkkel. A nők pedig a férfiakkal élnek, és lehet, hogy ez a magyarázat - idézi az Emberi Erőforrás Minisztérium élére kerülő Kásler Miklós szavait a 168 óra.
Szepesi Anita, 2018. április 30. hétfő, 10:54
Fotó: Shutterstock

A gigaminisztérium vezetője alá tartozik a család- és ifjúságügy, az egészségügy, az egyházi, nemzetiségi és civil ügyek, a kultúra, az  uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárság, a nemzetközi ügyek, az oktatás, a sport, valamint a szociális ügyek és a társadalmi felzárkóztatás is - emlékeztet a lap.

Az új Orbán-kormány egészségügyekért is felelős minisztere, az onkológusprofesszor Kásler Miklós az egészségpolitikáról például azt vallotta előadásában: "A tízparancsolat a legtökéletesebb népegészségügyi gyűjtemény, tudniillik a halálos betegségek jó 70-80 százalékát a Tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni."

Szociális és családpolitikai elképzeléseiről pedig így szólt: "Önök eldönthetik azt, hogy akarnak élni, és lehet élni szépen is, csak meg kell hallgatniuk, hogy lehet szépen élni, fel kell ismerni, hogy mi a szép élet."

Az oktatásról pedig így vélekedik: "Az iskolában pedig nem folyik nevelés. Oktatni még úgy, ahogy oktatnak, többé-kevésbé tényszerűen oktatnak, ebben se vagyok biztos. A társadalomtudományokat rendkívül masszívan eltorzítva oktatják. Tehát azok a klasszikus értékek, ami az identitás részeit képezik, tehát ember vagyok, magyar vagyok, hívő vagyok, és a többi, és a többi, és a magyar kultúrának az elképesztő kincsestárát nem ismertetik meg a diákokkal."

Képünk forrása: Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2018.04.30 13:22

Szórakoztató egy figura. Az újságírók álma, lesz miről irkálni hétről-hétre így a lényeges dolgokkal megint nem kell foglalkozni.

Már látom hetente megjelenő újabb újságfőcímeket Kásler Miklós legújabb bornirt baromságáról.

Lassan lehet sejteni, hogy miért rá esett OV választása mikor Balog lelkipásztor nem vállalta tovább a posztot. Ez is egy módja a figyelem elterelésének....főleg az összeomló/rothadó egészségügyről....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html