Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Fővárosi Önkormányzat beruházása keretében épült itt nemrég egy távfűtéscső, és emiatt volt hónapokig felbontva az út - írja a Facebookon a Város Szíve csoport.

A bejegyzés szerint a mostani gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett.

A BKK szintén a Facebookon közölte: a Kossuth Lajos utcában a Ferenciek terénél sávelhúzással irányonként egy sáv járható, mert beszakadt az útpálya. Torlódik a forgalom. Az érintett BKK-járatok (az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E, és a 178-as autóbusz) megnövekedett menetidővel közlekednek.

A Főtávnak ehhez semmi köze!

A cikk megjelentését követően a Főtáv közleményben kijelentette, hogy "a Város szíve Facebook-oldal beszámolója tévesen állítja, hogy a Főtáv Zrt. beruházásával összefüggésben lennének a történtek, ugyanis az útszakadást egy vízvezeték csőtörés okozta, amihez a Főtáv Zrt.-nek semmi köze."

A Főtáv Zrt. ennek ellenére a munkagépeit rendelkezésre bocsátotta és segítséget nyújtott a hiba feltárásában, illetve kezdeti elhárításában, amíg a Fővárosi Vízművek szakemberei a helyszínre nem értek - hangsúlyozzák a lapunknak is elküldött közleményben.