Betiltaná a mostani lomtalanítást az egyik polgármester

Nem tartja kívánatosnak a jelenlegi lomtalanítási rendszert Bús Balázs. Óbuda polgármestere levelet írt az FKF Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának.
Szász Péter, 2017. március 24. péntek, 20:29
Fotó: Napi.hu

A harmadik kerületben a napokban tartanak lomtalanítást, amely miatt olyan állapotok alakultak ki, melyeket szóvá kell tenni - idézi a Bús Balázs levelet az Obuda.hu.

A kirakott lomok környékén bűnözői csoportok terrorizálják a kerület lakóit, ami számomra elfogadhatatlan. Meggyőződésem, hogy a lomtalanítás jelenlegi gyakorlata tarthatatlan, azt radikálisan meg kell változtatni. Javaslom, hogy más városok mintájára a lakosok, társasházak egyedi bejelentése alapján lehessen lomot elszállíttatni és szüntessék meg azt a gyakorlatot, ami jelen pillanatban Budapesten kialakult - írja Bús.

Tájékoztatom továbbá, hogy az a fajta lomtalanítás, amely jelenleg is zajlik Óbuda-Békásmegyer területén, nem kívánatos, azt a jövőben nem támogatom

- fogalmazott a polgármester.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

makkmarci, 2017.03.26 07:43

Bűnpártolásért fel kell jelenteni a polgármester elvtársat amennyiben a rendőrségen nem tett feljelentést abban a pillanatban amint tudomást szerzett a bűnözői csoportok terrorjáról!
Ennyi!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html