Bizottság vizsgálná Orbán állítólagos lehallgatását

Orbán Viktor miniszterelnök az amerikai lehallgatási botránnyal kapcsolatban levélben konzultációra hívta a parlamenti frakciók vezetőit - jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keddi ülése után tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján.
MTI, 2013. november 5. kedd, 15:31
Fotó: Napi.hu

Azt mondta: ha ezek a konzultációk lezárultak, a Fidesz-frakció javaslatot fog tenni egy a lehallgatási botránnyal foglalkozó parlamenti vizsgálóbizottság felállítására.

A nemzetbiztonsági bizottság kedden a lehallgatási üggyel kapcsolatban a magyarországi szakaszolgálatok képviselőinek részvételével tartott zárt ülést. Kocsis Máté, a bizottság tagja azt mondta: az ülésen elhangzottak olyan információk, amelyek további vizsgálatot igényelnek, mivel úgy vélik, nemcsak információ-, hanem befolyásszerzésre irányuló törekvések is lehettek a lehallgatások mögött.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ZalanIvan, 2013.11.05 17:58

@gadam0114: Hogyne érdekelné őket! Állítólag kiszivárgott idő előtt a válogatott kezdője, és a taktikája.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

gadam0114, 2013.11.05 17:43

Kit érdekel magyarország ?, minek hallgatnának le minket, meg főképp Orbánt..Valaki szerint Amerikát érdekli mi van Magyarországon ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html