Helyreigazítás

Helyreigazítás a 2018. december 2-án megjelent Sok baj van Pintérék mindent látó kamerarendszerével című cikk kapcsán.
Napi.hu, 2019. január 10. csütörtök, 18:57
Fotó: Napi.hu

A Napi.hu oldalon a 2018. december 2-án a Sok baj van Pintérék mindent látó kamerarendszerével című cikk a valóságot hamis színben tünteti fel azzal, hogy más valós tényeket elhallgat, így nem szerepel a cikkben, hogy a NAIH állásfoglalása a BM-mel való egyeztetést megelőzően született és a normaszöveg korábbi időállapotára vonatkozott, nem pedig az Országgyűléshez benyújtott törvényjavaslatra.

Továbbá megalapozatlanul híresztelte a cikk azt a valótlan állítást, hogy egyértelműen nem igaz, illetve minimum kérdéses a BM azon állítása, mely szerint a NAIH észrevételeit beépítették a törvényjavaslatba.

A valóság mindezzel szemben az, hogy az egyeztetések eredményeképpen a hatóság minden fennmaradt észrevétele beépült a törvényjavaslat szövegébe.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2019.01.10 20:22

@lomb:
Minek olvasod ha így gondolod? Ha a dolog következetesen menne mindenhol akkor az orbánista médiáknál több lenne a helyreigazítás mind a hír.
A Soros plakátok micsodák voltak, mikor kér bocsánatot O1G?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lomb, 2019.01.10 19:10

Ismét kiderült a napi.hu fake news gyár...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html