Máris megvan Erdei Zsolt utóda?

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség közgyűlésén Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője váltja Erdei Zsoltot - tudta meg a Népszava.
Domokos László, 2019. szeptember 18. szerda, 08:48
Fotó: MTI/EPA - Képünk illusztráció.

A napilap szerint szép csendben befejeződött a Magyar Ökölvívó Szakszövetség konszolidálása, amelyre az ifjúsági világbajnokság okozta majdnem 400 millió forintos hiány miatt volt szükség.

A könyvvizsgálói gyorsjelentés szerint nemcsak a szokatlanul gáláns rendezés, de egyes esetekben a megkérdőjelezhető árazás is hozzájárult a hiány kialakulásához. Erdei Zsolt elnöki mandátumának utolsó napjaihoz érkezett, és gyakorlatilag eldőlt, hogy a szeptember végnapjaiban esedékes közgyűlésen megengedik neki az elegáns távozást - értesült a Népszava.

A hiány ellentételezése közpénzből történt, ennek levezénylője Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő volt, akit azután neveztek ki a szövetség pénzügyi biztosának, amikor a szervezet vezetése szembesült a hiánnyal. Októbertől pedig már ő vezetheti elnökként a szövetséget, amit majd a közgyűlés fog megfelelő formába önteni. Erdei várhatóan továbbra is a szövetség kötelékében fog dolgozni, a szakmai munkában szánnak neki valamilyen szerepet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

sgl, 2019.09.18 10:03

A 100 milliók ellopásáért, hűtlen kezeléséért persze nem fele senki,
mert a fidesz seggében vannak a bűnösök.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html