Bordélyházat üzemeltettek Esztergom közelében

Az Esztergomi Járási Ügyészség prostitúció elősegítésének bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Esztergom egyik környező településén két prostituáltnak biztosított egy családi házat ahhoz, hogy abban erotikus szolgáltatást kereső vendégeket fogadjanak - közölte csütörtök reggel az ügyészség.
Dzindzisz Sztefan, 2019. március 21. csütörtök, 07:49
Fotó: Reuters

A vádlott 2017. évben az interneten ismerkedett meg egy prostituálttal, akivel 2018-ban élettársi kapcsolatot létesítettek és közös albérletbe költöztek.

2018 júliusában hozzájuk költözött egy fiatal felnőtt nő is, aki szintén prostituált volt. Az év augusztusától a vádlott a saját tulajdonát képező, Esztergom környéki településen található családi házában biztosította mindkét nőnek azt, hogy ott fogadják azokat a vendégeket, akik erotikus szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

Az utcában lakó szomszédok 2018 szeptemberében jelezték, hogy a hölgyek mire használják az ingatlant, így a rendőrség felszámolta az abban folytatott tevékenységet.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, pénzbüntetést szabjon ki.

HOZZÁSZÓLÁSOK