A Borkai-ügyről is kérdezték a miniszterelnököt a parlamentben

A miniszterelnök a Borkai-üggyel kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta a parlament mai ülésén, hogy beteg dolognak tartja, ha valaki saját maga készít vagy a jelenlévőkkel készíttet felvételt a saját maga szexuális életéről - írta az MTI.
Domokos Erika, 2019. október 21. hétfő, 22:35
Fotó: Buksza - A kép illusztráció.

Az arra méltatlanná váltak olimpiai járadékának visszavonhatóvá tételéhez kérte képviselőtársai, köztük a miniszterelnök támogatását a jobbikos Steinmetz Ádám, saját, ötkarikás játékokon szerzett érmét mutatva fel az ülésteremben.

Az ellenzéki politikus Borkai Zsolt ügyét szégyennek nevezve, és közölte: az eset rontja az olimpikonok megbecsülését, "az életjáradékából gyakorlatilag finanszírozza az erkölcstelen életét", a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) volt elnökeként pedig felbecsülhetetlen károkat okoz az ötkarikás mozgalomnak is.

Beteg dolognak tartom, hogyha valaki saját maga készít vagy a jelenlévőkkel készíttet felvételt a saját maga szexuális életéről. Ez egy beteg dolog - kezdte válaszát Orbán Viktor miniszterelnök, aki úgy folytatta: kinek-kinek a rá tartozó ügyben kell döntenie, a Fidesznek például úgy, hogy "világossá tettük, hogy az útjaink elváltak".

Ezt követően döntöttek a kérdésben a győriek, az olimpikonokra vonatkozó ügyekben pedig a MOB az illetékes - mondta Orbán Viktor.

Viszonválaszában a képviselő jelezte: a nap folyamán benyújtott törvénymódosító javaslata visszavonhatóvá tenné az "elfogadhatatlan magatartású olimpikonok" járadékát, mert "mindennek van határa, egy olimpiai bajnok nem mehet le kutyába".

Erre Orbán Viktor azt javasolta: kérje javaslatáról a MOB állásfoglalását, "és azt a javaslatot mi meg fogjuk fontolni, és nagy valószínűséggel támogatni is fogjuk. Az olimpikonok becsületéért a legtöbbet az olimpikonok tehetnek" - írta az MTI.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

narancsragacs, 2019.10.22 07:16

Tehát pénzért szexpartit szervezni nem beteg dolog !
- sejtettük, ezért is van annyira jóban a bukott Berlusconival.
hamarosan az lesz a fidesz álláspontja : - az a baj ha kimarad valaki borkai bulijából :))))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html