Borús időt hoz a hétvége, de változás is lesz

Erősen felhős időre számíthatunk szombaton és eleinte vasárnap is, később azonban többfelé kisüt a nap - írja az Időjárás.hu.
Napi.hu, 2015. december 11. péntek, 17:36
Fotó: Napi.hu

Pénteken este és éjszaka észak felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, közben többfelé ködfoltok is képződnek. Sűrű, tartós ködfoltoknak délnyugaton van a legnagyobb esélye. Gyenge marad a szél, a minimum hőmérséklet -1, +4 fok között várható.

Szombaton délelőtt változóan, a legtöbb helyen erősen felhős időre van kilátás. Délnyugaton még mindig lehetnek ködfoltok. Számottevő csapadék nem várható. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég. Számottevő csapadékra többnyire nincs kilátás, de az északi tájakon néhol kisebb eső kialakulhat. A nyugatias szél többfelé megélénkül. A csúcshőmérséklet 5, 10 fok között várható.

Vasárnap eleinte erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között alakul.

HOZZÁSZÓLÁSOK