Botrány a Fidesz háza táján, összeesküvést látnak a kormánypárt szavazói

A Fidesz szavazóit erőteljesen megviselte a Szájer-botrány, a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a volt európai parlamenti képviselő, Fidesz-alapító szembe ment pártja értékrendjével.
Komócsin Sándor, 2020. december 28. hétfő, 08:45
Fotó: MTI Fotó / Koszticsák Szilárd

A Fidesz-szavazók 40 százaléka számára az volt a legfelháborítóbb Szájer József brüsszeli botrányában, hogy a párt alapítója, Orbán Viktor egyik legszorosabb politikai szövetségese életvitelével szembe ment mindazzal, amit pártja hirdetett a családról, a heteroszexualitásról és a kábítószer-használatról - idézte a Népszava a Publicus Intézet közvélemény-kutatását.

A felmérés szerint az emberek 64 százaléka egyetértett azzal: "A Szájer-ügy rávilágított arra, hogy a kormánypártok által hirdetett értékrend csak a szavazók meggyőzését szolgálja, valójában nem ezt tartják fontosnak, hanem a hatalom megtartását". Még a Fidesz-hívek 16 százalék is így gondolja ezt.

A kormánypárti szavazók 57 százaléka is úgy véli, hogy "inkább elítélendő" az, amit Szájer József tett. Ez még akkor is így van, ha egyébként a kormánypárti hívek 62 százaléka szerint az, amit Szájer tett az "magánügy, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja". A fideszesek 35 százaléka viszont azzal értett egyet, hogy a történtek közügynek számítanak, "hiszen tettei ellentmondanak a pártja értékrendjének".

A felmérés szerint a Fidesz-hívek 84 százalékának meggyőződése, hogy Szájer József titkosszolgálati akció áldozata lett, pedig még a kormánypárt vezetői szerint sincs erre bizonyíték.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krix16, 2020.12.30 00:24

@Elhetetlen:
"Nem, én nem tudom"

Akkor kérdezd meg az orvosodat, aki átoperált!
:D

"minden éjszaka másik ágyra, ágynemű nélkül, és nem tudja, ki után"

Ja, mer' aki a padon alszik vagy az aluljáróban a fal mellett a bűzlő kövön, az tudja, hogy ki volt ott előtte ugye?
Saját magadnak mondasz ellent!
:D

"Mennyivel ér többet az az apa, aki lelép a terhes felesége mellől, és bottal üthetik a nyomát, mint egy spermabankból származó apa?"

Azt állítod, hogy a spermabankból való apa nem lép le? Vagy csak egyszerűen belekeveredtél?
:D

"és esetleg kap egy olyan selejtes egyedtől egy gyereket"
"aki spermát ad, azt ellenőrzik, hogy nincs-e pl, örökletes elmebaja"

Akkor azért vagy ideges, mert a tiédet kidobták? Mi derült ki? Nagyon komoly?
:D

Sokszor végiggondoltam már az ügyet: nem kell LMBTQIA, sokkal több problémát okoz, mint amennyit megold!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Elhetetlen, 2020.12.29 19:56

@krix16: **Pubertásblokkolókat és egyéb rémes vegyszereket! De ezt neked tudnod kéne! Mikor operáltattad át magadat?**. Nem, én nem tudom, de úgy tűnik, te képben vagy, rajtad már kipróbálták, és ennek hatására átoperáltattad magad. Mivé is?
**A hajléktalan szálló nyitva áll előttük...**. Az van, hogy én legalább az interneten képes vagyok utánanézni a magyarországi hajléktalan szállói viszonyoknak, te pedig nem, vagy nem érted. Lehet, hogy az erdő is jobb, mert ott a saját vackára fekhetett le aludni, nem minden éjszaka másik ágyra, ágynemű nélkül, és nem tudja, ki után. De ezt megérteni, már túl nagy feladat neked.
**attól még a gyermek apja/anyja marad vagy nem?**. Aki lelép, az nem marad. Mennyivel ér többet az az apa, aki lelép a terhes felesége mellől, és bottal üthetik a nyomát, mint egy spermabankból származó apa? De te nem vagy hülye, ugye?
**Egy férfi (nem te...) 5 perc alatt segíthet rajta...**, és esetleg kap egy olyan selejtes egyedtől egy gyereket, mint te vagy? Egy spermabank biztonságosabb, aki spermát ad, azt ellenőrzik, hogy nincs-e pl, örökletes elmebaja, mint neked. Egy dologban viszont igazad van, és tényleg nem tudnék gyereket csinálni egy nőnek.
Valamit félreértettél. Nem kérdeztem semmit ismeret hiányában, a kérdések csak arra lettek volna jók, hogy esetleg végiggondolj dolgokat. Hát nem vagy képes rá. Ennyi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2020.12.29 15:55

a vajda megírhatná az anti tízparancsolatot: utáld embertársadat, pláne ha honfitárs, hazudj, ami belefér-be is vallhatod: ne azt nézzétek, amit mondok...., , szegjél esküt, bármily magasszintüt, annál jobban, lopjál rabolj mindent, ami mozdítható, főleg szegénytől, nyomorultaktól, légy telhetetlen milliárdok se elég, csapd be a benned bízókat mindig , barátaidat is, vesztegess mindenkit pénzzel, vagy ami szent neki- hazafisággal ,
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2020.12.29 15:22

@krix16: Boldogság benneteket fárasztani. :-)))
Nem fáradság, örömmel teszem. :D
Ja, de nálunk nincs mindenben összeesküvést látó, így a gumiszobaprojekt nem került szóba.
Viszont tervbe van véve egy Egyiptomi szalon, a feleségem részére, mert ő olyan piramis meg teve, meg sivatagmániás, de odautazni mégsem szeretne, mert túl veszélyes.
Ezért kialakítok neki egy sivatagi szobát plüss tevékkel (plüss teveszarokkal), fa zsiráffal és elefántokkal.
Magamnak meg hozatok bele egy hastáncosnőt, csak nem tudom, hogy az meddig bírja majd ki.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

sulykaponka, 2020.12.29 15:15

"Szájer József titkosszolgálati akció áldozata lett" - mégis hogyan? a szájába adtak 3 faszt, amikre ő naívan rábukott?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html