Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A magyar miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács (EiT) rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt - közölte az atv.hu kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, amikor arról érdeklődtek, hogy ott lesz-e Orbán Viktor a Puskás Arénában a csütörtök esti Szuperkupa-döntőn a Bayern München-Sevilla mérkőzésen és kinek drukkol.

Frissítés: Most úgy tűnik, Orbán Viktor mégis ott lehet a meccsen, ugyanis Havasi Bertalan nyilatkozát követően nem sokkal kiderült, Charles Michelnek, az EiT elnökének karanténba kell vonulnia, miután közeli kapcsolatba került a biztonsági személyzet egyik tagjával, akiről közben bebizonyosodott, hogy igazoltan koronavírusos. Emiatt az a döntés született, hogy elhalasztják az uniós csúcsot egy héttel.

Az Európai Szuperkupa-mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik a Bayern München és az Európa-liga-győztes Sevilla FC csapatai között. A koronavírus-járvány kitörése óta ez lesz az első találkozó az UEFA versenyrendszerében, amelyre beengednek nézőket. A bajor szurkolók körülbelül 2100-an lesznek, a spanyol szurkolók a számukra biztosított 3000 jegy jelentős részét nem veszik igénybe.

A meccs miatt keddtől péntekig lezárások vannak Budapesten.

(Képünkön Manuel Neuer, a Bayern München kapusa)