Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Olyan marketingjavaslatokat várnak, melyek segítségével Budafok határozott helyet foglalhat el Budapest turisztikai térképén, úti célként és szakmai elhelyezkedési lehetőségként egyaránt. A pályázat a bor- és pezsgőkészítés megismertetését helyezi fókuszba.

A kerület új arculatának megalkotására minden 18. életévét betöltött, de 35 évnél nem idősebb magyar, illetve európai uniós állampolgár jelentkezhet, az önkormányzat nem köti végzettséghez vagy szakmai tudáshoz a jelentkezést. A pályázatok benyújthatók egyénileg és csapatban egyaránt.

Az önkormányzat arra vár ötleteket, hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, és hogyan építené fel a kerület turisztikai arculatát.

A pályázat döntője, a legígéretesebb pályaművek végleges prezentálása, és az eredményhirdetés a Budafoki Borfesztivált megelőző napon, augusztus 30-án lesz.

A zsűri elnöke Szalay- Bobrovniczky Alexandra - XXII. kerületi főpolgármester-helyettes.

Az első helyezett nyereménye 300 ezer forint, a 2. helyezett 200 ezer forintot, a 3. pedig 100 ezer forintot kap, és minden díjazott a Magyar Turisztikai Ügynökség által felajánlott 4 borból álló borcsomagot.

A fotó forrása: Pixabay.