Budapest megállapodott a Norvég Alappal

Magyarország megállapodott a Norvég Alappal, így folytatódhatnak a kifizetések - közölte Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára a Transparency International Magyarország korrupcióellenes konferenciáján.
MTI, 2015. december 9. szerda, 18:01
Fotó: Napi.hu

Az államtitkár ezt újságírói kérdésre válaszolta. Úgy fogalmazott, hogy a kérdező "lelőtte a másnapi kormányzati sajtótájékoztató poénját", mert a megállapodás hírét akkor tervezték bejelenteni.

Csepreghy a magállapodás kapcsán Magyarország jogállami jellegét hangsúlyozta.
A kormánynak továbbra is az a véleménye, hogy egyes civil szervezetek szabálytalan módon részesülnek támogatásban az alap révén. A megállapodás ténye azonban azt tükrözi, hogy Magyarországon megfelelően működnek a jogérvényesítési mechanizmusok, és a kormány tiszteletben tartja a jogszerűség követelményét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

teuton, 2015.12.09 18:56

Szovel semmi nem volt igaz a ragalmakbol es meg mielött komolyabb jogi következmenyek lettek volna megkomolyabb penzbüntetesekkel, ezert meghatralt a kormany... Ugy suba allatt, ahogy a hazugok a hazugsagot be szoktak ismerni, szep halkan, plakatolas es a közmediaban valo kikürtöles nelkül...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html