Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közlemény szerint a következő forgalmirend-változások lesznek érvényben:

2017. augusztus 2 - 16. között

• Az Árpád híd felől a Váci útra - a városból kifelé vezető irányba - balra kanyarodó két forgalmi sávból csak a külső sáv lesz járható.

2017. augusztus 2 - 23. között

• A Váci útról a belváros felé vezető oldalon, a Róbert Károly körútra balra kanyarodó mindkét forgalmi sáv lezárásra kerül.

• A Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában a Váci úti kereszteződésnél egy szakaszon megszűnik a szélső egyenesen haladó sáv forgalma.

Az alternatív útvonalakat táblák jelzik majd.

A 115-ös autóbuszok augusztus 2-ától (szerdától), várhatóan augusztus 20-ig az Árpád híd M felé a Dagály utca - Frangepán utca - Röppentyű utca - Pap Károly utca -Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekednek. A terelt szakaszon a buszok a 120-as autóbusz Pap Károly utca és Honvédkórház megállóhelyén állnak meg.

A 950-es autóbuszok augusztus 2-ától várhatóan augusztus 22-ig Pestszentimre vasútállomás (Vasút utca) felé a Váci út - Forgách utca - Röppentyű utca - Pap Károly utca -Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekednek, és a Váci úti Forgách utca M megálló helyett a Forgách utcában, a 15-ös busz megállóhelyén állnak meg.