Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Crown Jewels Funding Italy elnevezésű nagysikerű olasz kezdeményezés folytatásaként rendezik meg az online jótékonysági árverést, amely során kortárs magyar ékszertervezők alkotásait bocsátják aukcióra - írja az MTI a az Ékszerek Éjszakája Budapest szervezőire hivatkozva.

Az adakozni vágyók többek között Börcsök Anna, Cser Boglárka, Darányi Piroska Anna, Fazekas Veronika, Fekete Fruzsi, Gera Noémi, Horányi Kinga, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Kiskéry Dániel, Kovács Rita, Neuzer Zsófia, Primusz Ildikó, Szilágyi Sapi, Tengely Nóra, Varga Gábor János, Vékony Fanni - által felajánlott egyedi alkotásokra licitálhatnak.

Az aukció teljes bevételével a hátrányos helyzetű gyerekek oktatását segítő Ablak a padra, valamint a a szegregátumokban élők megsegítését szolgáló Még egy falat elnevezésű kampányt, illetve az Igazgyöngy Alapítvány sokrétű tevékenységét támogatják. A meghívott alkotók által felajánlott ékszereket, képekkel és induló licittel együtt, az eseményre létrehozott Facebook-csoportban osztják meg a szervezők, a licitálók a poszt alá kommentben írhatják oda felajánlásaikat. A licitet az nyeri, aki a legmagasabb összeget ajánlja fel az aukció lezárulásáig, május 16-án este nyolc 8-ig.