Új milliárdosa van Magyarországnak - elárulta, mit tervez

Az ötös lottón több mint 6 milliárd forintot nyerő játékos ritkán lottózik, évente néhány alkalommal. A pénzből autót, lakást vesz és ad belőle a családjának is.
Csernátony Csaba, 2020. április 27. hétfő, 08:40
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Egy hónappal ezelőtt sorolták ki az ötös lottó 63 éves történetének legnagyobb nyereményét: a szerencsés játékos 6,431 milliárd forintot nyert.

A Szerencsejáték Zrt. hétfőn közölte: most jelentkezett a játékos és az anonimitása megőrzése mellett elárulta, hogy véletlenszerűen kiválasztott számokkal játszott. A sorsolást követően pedig az internetről értesült arról, hogy nyert.

A jelentős nyereménnyel gazdagodó lottójátékosok többsége jellemzően régóta játszott az adott játékkal. Az ötös lottó rekordnyertese azonban kivétel: évente mindössze néhány alkalommal vett szelvényt, így semmiféle feladási stratégiáról és feladási rituáléról nem tudott beszámolni. A nyertes arra számít, hogy teljes mértékben megváltozik az élete.

A játékos elmondta, hogy többek között autóra és lakásra költ a nyereményből, emellett a pénz egy részé befekteti pénzügyi szakértő segítségével. A nyereményből a családtagjainak is ad.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2020.04.27 11:45

@babmami: ezt az ideológiát favorizáljuk, választottuk a rendszerváltással, dzsungel alapon, nincs már vissza a babaruhát, vagy mint a vajdánk, akinek a kommunista kínához huz a szíve, vagy a pénzeszsákja, vagy a piros pöttye, vagy indiához
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

babmami, 2020.04.27 09:44

Milliárdosaink biztos nem a két-kezi munkából lett az, inkább a mai generációnak köszönhetik. Ezek az új arisztokraták, a többi rabszolga lesz, bocsi.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html