A magyar futball legújabb mélypontja, hogy a magyar válogatott pénteken kikapott az andorrai csapattól, amely többnyire fél-amatőr játékosokból állt. A papírforma szerint a magyaroknak simán kellett volna hozniuk az idegenbeli meccset, ehhez képest 1-0-ra kikaptak a hazaiaktól. Hogy ez mennyire valószínűtlen eredmény volt, mutatja az, hogy a mérkőzés előtt 22-szeres szorzóval adták az andorrai győzelmet.

Mégis a TippmixPro online, és a hagyományos TippMix-fogadások mintegy 17 százaléka épp arra érkezett, hogy a magyar csapat vereséget szenved. A Fortunaweb számításai szerint összesen 34,6 millió forintért fogadtak az 1x2 kimenetelre -  tehát ebben a pontos eredményre fogadók még benne sincsenek. A nyertesek felé a kifizetési kötelezettség 106,568 millió forint, amire rászámolva az előre bekalkulálandó játékszervezési díjat, amely mintegy 6,92 millió forintot tehet ki, a Szerencsejáték Zrt.-t 78,888 millió forint kár érte.

A portál elemzése szerint, ha nem is gyakori, de nem példa nélküli, hogy egy fogadásnál megugrik az esélytelenebbekre tett összeg. Azonban az mindenképpen gyanús, hogy az állami fogadási cég nem kezdte el kiegyensúlyozni a szorzókat, vagyis végig 22-szeres áron adta az andorrai győzelmet.