Csányi Sándor újabb öt évig az MLSZ elnöke

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi online küldöttközgyűlésén további öt évre bizalmat szavazott Csányi Sándor elnöknek.
Domokos László, 2020. április 21. kedd, 13:20
Fotó: MTI Fotó / Illyés Tibor

Az elnökségben sem történt változás, Balogh Gabriellát, Bánki Eriket, Berzi Sándort, Dankó Bélát, Garancsi Istvánt, Nyilasi Tibort, Anthony Radevet és Török Gábort is újraválasztották.

Csányi Sándor, aki egyúttal az OTP Bank elnök-vezérigazgatója is,  2010 óta irányítja az MLSZ-t, megbízatása 2025. április 21-ig szól - írta az MTI.

A megfelelő szakemberek képzése lehet az előrelépés záloga a magyar futballban - mondta Csányi a szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén. Szavai szerint ebben jelenleg nem állnak jól, legfőképpen az utánpótláskorúak esetében nem, hiszen nem minden egyes gyereknek van olyan edzője, aki szakmailag és nevelőként is alkalmas lenne a munkájára. Sokszor látunk üvöltő derviseket a pálya szélén, akik tönkretehetik egy gyereknek a futball iránti szeretetét - fogalmazott az elnök.

Úgy látja, hogy a jelenlegi helyzetben zárt kapus futballmérkőzéseket sem lehet megrendezni Magyarországon. Kapcsolatban vannak a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel. Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról - mondta Csányi.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

sziddha, 2020.04.21 15:13

Bruhaha ! Csányi oligarcha uraság 10 éve üldögél az MLSZ élén ! A magyar foci továbbra is a lejtő alján !
Vicces,hogy most jön elő az elnök uraság az edző képzés fontosságával !
A nyugati világban a nézőktől származó bevételekből léteznek a foci klubok ! Arra felé az államok sem stadiont nem
építenek egy foci csapatnak, sem közpénz milliárdokat nem ömlesztenek a klubokba ! Arcpirító,hogy a hazai
focisták , miközben hónapok óta nem is játszanak tétmeccset , azon alkudoznak,hogy mennyivel csökkenhet
a jövedelmük ! Az egyszerű melóst bezzeg simán az utcára dobta az orbáni rezsim ! Az is egy aljas kormányzati
lépés,hogy a korona vírusra hivatkozva kivetett banki adó egy jó részét , a költségvetés helyett inkább az olyan
kamu látványsportok kapnák mint a foci ! Úgy tűnik ,igen vastag bőr van egyesek képén !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Sancho12, 2020.04.21 13:34

@BattMan: Majd a németeknél megoldják.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

BattMan, 2020.04.21 13:29

Mi ez a túlzott optimizmus, jó ha megéri az év végét.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html