Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán éjszaka tovább növekszik a felhőzet, és az éjszaka második felétől főként a középső országrészben vegyes halmazállapotú csapadék kialakulhat, nyugatabbra eső, havas eső, hó, keletebbre eső valószínű, valamint a reggeli órákban az Északi-középhegység nyugati vidékén átmenetileg ónos eső is lehet. A légmozgás jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire +2 és -5 fok között valószínű, de a hajnali órákra már enyhül az idő.

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de északkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet. Több helyen várható csapadék: a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében eső, havas eső, hó, a Dunától keletre eső valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de délkeleten és északkeleten helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -5 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 1 és 7 fok között lesz, de a Tiszántúlon kissé melegebb is lehet.

Pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, délután délkeleten, keleten süthet ki hosszabb időre a nap. Csapadékzóna vonul át északkelet, kelet felé az ország fölött: nyugaton reggelre, a középső tájakon délelőtt, északkeleten kora délutánra szűnik meg az eső, ugyanakkor délután nyugaton ismét egyre nagyobb területen elered. A déli szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható, keleten lesz az enyhébb idő.

Szombaton nyugat felől lassan szakadozik, csökken a a felhőzet, de keleten késő délutánig sok marad a felhő. Nyugaton reggelre, a középső tájakon kora délutánra, a keleti határvidéken estefelé szűnik meg az eső. A délnyugatira, nyugatira forduló szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.