Csütörtöktől kell fizetni a parkolásért Belső-Óbudán

Csütörtöktől élesben működik a belső-óbudai parkolási rendszer, a két zónában összesen 12 ezer parkolóhely található - közölte Óbuda-Békásmegyer önkormányzata.
MTI, 2015. szeptember 30. szerda, 07:45
Fotó: Napi.hu

A zónákban összesen 170 automatát üzemeltek be, az augusztus óta tartó próbaüzemben is kellett már parkolójegyet váltani, de büntetést nem, csak tájékoztatót helyeztek a szélvédőre a parkolási ellenőrök.

Az önkormányzat még június 26-án adta hírül, hogy júliustól fizetőssé válik a parkolás Óbuda belső részén. A belső övezet - amelyben óránként 265 forintot kell fizetni - a Kolosy teret és környékét foglalja magába, a másik pedig a Bogdáni útig tart, ott 175 forint lesz a tarifa.

Majd augusztus végén azt közölték, hogy egy hónappal meghosszabbítják a tesztidőszakot, mert augusztus második felében megsokszorozódott az ügyfélszolgálathoz beérkező regisztrációk és kérelmek száma, a feldolgozáshoz és rögzítéshez szükséges idő miatt pedig ezek az ügyfelek nem tudták volna szeptember elsejétől igénybe venni parkolási kedvezményüket.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ingyen, 2015.09.30 09:55

megmondta ez a fideszgci polgármester egy klubrádió interjúban még tavaly, hogy óbudának is kell pénz a parkolásért, mert mindenki más is szedi. ezért vezették be. ennyi. a többi kamu.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2015.09.30 09:03

Jó Hír!
Újabb sarc - az Emberek Kérésére és az Emberek Érdekében.

Tessék mondani ( Borisz !!!! ) itt is volt népszavazás?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html