Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Október 17-én éjfélig lesz zárva a pályaudvar. Ez idő alatt a jegypénztár és az ügyfélszolgálat működése is szünetel.

A karbantartás miatt leginkább érintett Budapest-Tatabánya-Győr, Budapest-Székesfehérvár, Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalakon és egyes mellékvonalaikon közlekedő vonatok menetrendje módosul. A módosított menetrendek megtalálhatók a vasúttársaság honlapján, a vágányzári hírek menüpontban, valamint a MÁV-csoport weboldal és a Vonatinfó mobilalkalmazás menetrendi keresője is a változásokat figyelembe véve listázza a közlekedő vonatokat a karbantartási időszakon belül tervezett utazásokra.

Az érintett vonatok jelentős része Kelenföld vasútállomásról fordul, amely a 4-es metróval, valamint a budai fonódó villamosokkal közelíthető meg. A BKK és a MÁV-Start egyeztetése nyomán a 4-es metró csúcsidőben gyakrabban közlekedik a karbantartás idején.

A BKK járatain a vasúti menetjegyek és bérletek nem érvényesek, azonban ezek árát a Kelenföld és Déli pályaudvar közötti szakaszra rész- és időarányosan visszatéríti a vasúttársaság.

A két hét alatt olyan karbantartási munkákat végeznek el a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az alagút rézsűjén, a támfalakon, a peronokon, amelyeket a vonatforgalom mellett nem lehet.