Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatósága tájékoztatta a lakosságot, hogy az M3-as metróvonal felújítás alatt álló déli szakaszán 2020. augusztus 10-től szeptember végéig a hő- és füstelvezető rendszer megfelelőségének tesztelését végzik. A próbák célja az új berendezések hatékony működésének ellenőrzése. - közölte a társaság.

A mintegy másfél hónapig tartó tesztsorozat hat helyen zajlik, és helyszínenként várhatóan négy-öt napig tart. A metró szellőző kivezetésein - metróállomások körüli műtárgyaknál - füst kiáramlására lehet számítani, naponta akár több alkalommal is. Az előállított égésterméknek sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nincs egészségkárosító hatása.

A Népliget és Pöttyös utca metróállomásokon elvégzett füstpróbák hivatalos hatósági füstpróbákkal zárulnak az alábbiak szerint:

Az első hivatalos hatósági füstpróba helyszíne és időpontja: Népliget metróállomás, 2020.08.25. (kedd) 10-17 óra között. A Nagyvárad tér és Ecseri út állomások közötti szakaszon tapasztalhatnak füstkiáramlást.

A második hivatalos hatósági füstpróba helyszíne és időpontja: Pöttyös utca metróállomás, 2020.08.27. (csütörtök) 10-17 óra között. Az Ecseri út és Határ út állomások közötti szakaszon tapasztalhatnak füstkiáramlást.