Dől a pénz az Észak-alföldi régióba

Az Észak-alföldi régióban a jelenlegi uniós költségvetési ciklusban 150 milliárd forintos európai uniós támogatást ítéltek meg a gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében - közölte Milos Katalin, a MAG Zrt. gazdaságfejlesztési igazgatója szerdán Debrecenben.
MTI, 2013. október 9. szerda, 13:50
Fotó: Napi.hu

Eddig 133 milliárd forintról kötöttek szerződést, és 83 milliárdot fizettek ki a vállalkozásoknak - tette hozzá a szakember a Világgazdaság és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Korszerű szervezet, versenyképes vállalat címmel rendezett roadshow-ján.

Miklóssy Ferenc, a hajdú-bihari kamara elnöke szerint a következő években legalább tízezer, az átlagos európai termelékenységet elérő vállalkozásnak kell kifejlődnie a térségben, jelenleg ugyanis a kis- és középvállalkozások (kkv-k) termelékenysége a régióban jelentősen elmarad még az uniós átlagtól.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hunnland, 2013.10.09 14:03

a következő években legalább tízezer, az átlagos európai termelékenységet elérő vállalkozásnak kell kifejlődnie a térségben,..


..így igaz ,így lesz magyar felső-középosztály ,aki majd munkát ad a magyar embereknek ,ha a multik elmennek a magasabb bérek miatt ...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html