A több tízmilló forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművésznek pénteken lett volna a tárgyalása. Lajcsi azonban rosszul lett és elesett a vécében. A felesége és védője támogatták ki a folyosóra, és orvost hívtak - írja az atv.hu a Blikkre hivatkozva.

Először az orvosi ügyelet két munkatársa vizsgálta meg Lajcsit, majd megérkezett a mentő, hordágyon vitték ki az épületből, és szállították a János Kórház traumatológiájára, ahonnan a Kútvölgyi Kórházba került.

"A mentőorvos tárta fel, hogy esése közben traumás sérülés keletkezett a tarkóján, de vérzése nem volt" - foglalta össze Fröhlich Krisztián, megerősítve, védence zaklatottan érkezett a bíróságra.

"Szerencsére a fejsérülésem nem komoly, a vérnyomásommal volt probléma" - mesélte a kórházi ágyon Lajcsi, aki állítása szerint három hete nem alszik rendesen, mert annyira feszültté tette, hogy három napot kell egy helyiségben töltenie a vádlóival.

A zenész elmondása szerint a mentők 194-es vérnyomást mértek, amire beadtak neki egy injekciót. Lajcsi összességében jobban érezte már magát a kórházban, de azt nem tudta megmondani, meddig tartják benn.