Drámai fordulat Lagzi Lajcsi tárgyalásán

Galambos Lajos büntetőperének pénteki napján drámai közjáték helyszínévé változott a Budaörsi Járásbíróság – a mulatószenészt mentő szállította el a tárgyalásáról.
Szabó Zsuzsanna, 2019. május 25. szombat, 10:37
Fotó: Napi.hu - Képünk illusztráció

A több tízmilló forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművésznek pénteken lett volna a tárgyalása. Lajcsi azonban rosszul lett és elesett a vécében. A felesége és védője támogatták ki a folyosóra, és orvost hívtak - írja az atv.hu a Blikkre hivatkozva.

Először az orvosi ügyelet két munkatársa vizsgálta meg Lajcsit, majd megérkezett a mentő, hordágyon vitték ki az épületből, és szállították a János Kórház traumatológiájára, ahonnan a Kútvölgyi Kórházba került.

"A mentőorvos tárta fel, hogy esése közben traumás sérülés keletkezett a tarkóján, de vérzése nem volt" - foglalta össze Fröhlich Krisztián, megerősítve, védence zaklatottan érkezett a bíróságra.

"Szerencsére a fejsérülésem nem komoly, a vérnyomásommal volt probléma" - mesélte a kórházi ágyon Lajcsi, aki állítása szerint három hete nem alszik rendesen, mert annyira feszültté tette, hogy három napot kell egy helyiségben töltenie a vádlóival.

A zenész elmondása szerint a mentők 194-es vérnyomást mértek, amire beadtak neki egy injekciót. Lajcsi összességében jobban érezte már magát a kórházban, de azt nem tudta megmondani, meddig tartják benn.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2019.05.26 09:59

Ha ártatlan lenne, nem parázna ennyire. Az áram/víz/gáz fogyaztást teljesen exact-ul, műszeresen ki lehet mérni. Ott nincs az, hogy kicsit zöldebb, kicsit sárgább, vagy kicsit büdösebb, kicsit illatosabb, stb. Semmi mellébeszélés. 4.6kWh / 5.32m3 / 88.23m3, és pont. Semmi duma.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

idKakukkMarci, 2019.05.25 12:15

Az zavarta, hogy 3 napot együtt kell ülnie a tárgyaláson a vádlóival, de az nem zavarta, amikor az áramot, a gázt lopikázta?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html