"Egész Európa Magyarországra figyel"

Az október 2-i népszavazásról közölt kommentárt legújabb számában a WSieci című konzervatív lengyel hetilap
MTI, 2016. szeptember 26. hétfő, 13:02
Fotó: MTI/EPA

Amennyiben a vasárnapi kvótareferendumon a nemek győznek, ez a visegrádi csoport (V4) sikereként is elkönyvelhető lesz, hiszen "a migrációs válság ügyében a tagországok kormányai, ahogy Lengyelország, Szlovákia és Csehország lakosságának többsége is egy hangon beszél a magyarokkal" - véli a honlapon is közölt kommentárban Grzegorz Górny.

A Magyarországgal rendszeresen foglalkozó szerkesztő szerint a hétvégén "egész Európa Magyarországra figyel". A nemek győzelme ugyanis impulzust jelenthet mások számára is az Európai Unióban, akik Berlin és Brüsszel migrációs politikáját ellenzik - írta Górny, hozzáfűzve: több magyarországi kommentár szerint a kvótareferendumon való részvételi hajlandóság csökkentését célozhatták Jean-Claude Junckernek az utóbbi napokban tett nyilatkozatai, melyeket többen úgy értelmeztek, hogy az Európai Bizottság elnöke kész kihátrálni az állandó uniós menekültelosztási mechanizmusból.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

reszeloaladar, 2016.09.26 16:34

Mennyire menekült az akit a török átlépése óta nem üldöz senki? Azóta áthaladt néhány államhatáron illegálisan és cserébe még ellátást és szállást is követel. Ha pedig nem teszik valami, akkor megver/kirabol/megerőszakol. Ilyen egy békés együttélés?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2016.09.26 13:39

Helyes! A vasárnap a NEM-ről szól. Migrants get out of Europe and leave us alone!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html